• Lorem ipsum

Levertijd & verzendkosten

Wij doen ons best u bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Wij verzenden u bestelling binnen 2 werkdagen. Besteld vóór 20:00 is de volgende dag verzonden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€8,70 inclusief verzekerd verzonden door PostNL

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Het pakket wordt alleen aan het afleveradres aangeboden, dus niet bij de buren! Bent u niet thuis wordt het pakket afgeleverd bij het dichtstbijzijnde PostNL Ophaalpunt.

 

Enkel de kosten voor retour van uw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Noodhulpknop geretourneerd moeten worden.Het product kan verstuurd worden naar onderstaand adres:


Noodhulpknop.nl

Sleedoornstraat 41

6101MS  ECHT

[email protected]

 

Wij storten het orderbedrag binnen 7 werkdagen na ontvangst van uw retour, mits het product in goede orde retour ontvangen is.