• Lorem ipsum

Als elke seconde telt…..

 

U bent welkom! Wat leuk dat u bij ons terecht bent gekomen, wij vertellen u graag meer over Noodhulpknop.

Wie zijn wij?

Een volledig Nederlands bedrijf opgericht in 2019. Met maar één doel voor ogen; ouderen en hulpbehoevenden ontzorgen! Daarom zijn wij als organisatie uniek in het gebruiksklaar afleveren van het product.


Wat doen wij?

Thuiswonende veilig thuis laten wonen. Dit doen we door personenalarmering te leveren met valdetectie, SOS alarm en Live GPS. Op deze manier weet u altijd waar de drager van een van onze producten zich bevindt en kan er gealarmeerd worden indien nodig; gerust gevoel!


Voor wie?

De producten van Noodhulpknop zijn op veel vlakken inzetbaar. Iedereen kan gebruik maken van onze oplossing. Uw kind, partner, familielid en wellicht wel een huisdier! Noodhulpknop is voor iedereen en alles wat u dierbaar is. Onze producten zijn verkrijgbaar in Nederland, België en Duitsland.

 

Waar geloven wij in?

Wij geloven in service! Ja, dat is inderdaad een heel ‘’standaard’’ begrip, maar bij ons noemen we dan sublieme service! Al onze producten doorstaan een uniek en persoonlijk installatieproces, waardoor u het product thuis meteen kan gebruiken. Daarnaast doen wij over een eventuele reparatie niet moeilijk. Binnen de garantietermijn van 24 maanden ontvangt u ná het melden van het defect binnen 3 werkdagen een nieuw product of wordt het product gerepareerd. Géén lange wachttijden. Deze service is terug te zien aan onze Google Reviews. Wij worden beoordeeld met 4.7 sterren en daar zijn we trots op!