• Lorem ipsum

OVER NOODHULPKNOP

NOODHULPKNOP VERZORGT GEBRUIKSKLARE PERSONENALARMERINGEN VOOR KINDEREN EN SENIOREN DOOR HEEL DE BENELUX. WE WORDEN OP GOOGLE BEOORDEELD MET 4,7 STERREN, FACEBOOK 5 STERREN EN BOL.COM EEN 8.7. WAUW! DAAR ZIJN WE TROTS OP!

WIJ LEVEREN HOOGWAARDIGE KWALITEITSPRODUCTEN, TEGEN RELATIEF LAGE PRIJZEN. WE DOEN DIT DOOR AFNAME IN HOGE AANTALLEN EN PERSOONLIJKE SERVICE RICHTING DE KLANT.

GARANTIE

WIJ WILLEN WIJ VOOR ELKE KLANT DE BESTE SERVICE, GEEN GEDOE OVER GARANTIE, DEZE KRIJGT U GEEN 12 MAANDEN, MAAR 24 MAANDEN LANG. EVENTUELE REPARATIEPROCESSEN BINNEN 8 WERKDAGEN OPGELOST. ZO NIET? DAN KRIJGT U KOSTELOOS EEN GLOEDNIEUW HORLOGE UIT COULANCE. WIJ REAGEREN OP WERKDAGEN BINNEN 2 UUR OP UW REACTIE PER MAIL, OF AANVRAGEN ELDERS.

EXTRA SERVICE

NA UW BESTELLING, GAAT HET SERVICETEAM DIRECT AAN DE SLAG. HET SERVICETEAM ZORGT ER VOOR DAT HET HORLOGE GEÏNSTALLEERD WORDT. ER WORDT EEN PREPAID SIMKAART GEÏNSTALLEERD, ZODAT U ZELF ALTIJD HET BELTEGOED KAN CONTROLEREN EN OPWAARDEREN VIA DE BETROUWBARE WEBSITE VAN KPN. UITERAARD IS HET OOK MOGELIJK OM NÁ ONTVANGST VAN HET HORLOGE EEN EIGEN SIMKAART TE INSTALLEREN. DAARNAAST WORDEN ALLE INSTELLINGEN EN INGEVOERDE TELEFOONNUMMERS JUIST GEÏNSTALLEERD, ZODAT U BIJ BINNENKOMST HET HORLOGE METEEN KAN GEBRUIKEN. DEZE SERVICE VERSTREKKEN WIJ BIJ ELKE AANKOOP EN IS VOLLEDIG GRATIS. NET DAT STAPJE EXTRA!

WIJ VERZENDEN ALLE BESTELLINGEN VERZEKERD, WAARDOOR U TEN ALLE TIJDEN EEN DEUGDELIJK PRODUCT ONTVANGT.

U BENT WELKOM!

HEEFT U VRAGEN OF FEEDBACK VOOR ONS?

[email protected]