• Lorem ipsum
FAQ
Meest gestelde vragen
Met welke app werkt het horloge?

PersonalClick-app! Deze app, beschikbaar in het Nederlands, vormt de perfecte aanvulling op al onze horloges en is eenvoudig te downloaden op zowel telefoons als tablets. Wat het nog beter maakt: de app is volledig gratis, vrij van advertenties en speciaal ontworpen om naadloos samen te werken met onze alarmhorloges.

In tegenstelling tot veel andere leveranciers die vaak gebruik maken van buitenlandse apps vol met advertenties, hebben wij bewust gekozen voor onze eigen PersonalClick-app. Op deze manier kunnen we een gebruiksvriendelijke en advertentievrije ervaring bieden, gericht op de specifieke behoeften van onze klanten.

Belangrijk om te weten is dat de horlogedrager zelf de app niet actief hoeft te gebruiken; het horloge werkt volledig zelfstandig. De PersonalClick-app is exclusief bedoeld voor familie, kennissen of vrienden die betrokken zijn bij het welzijn van de horlogedrager. En met de mogelijkheid om de app op maximaal 15 apparaten te koppelen, kunnen meerdere personen binnen uw netwerk genieten van extra gemoedsrust en connectiviteit.

Bovendien staan wij in noodsituaties snel paraat en kunnen we efficiënt met u schakelen indien nodig. Kortom, onze horloges bieden niet alleen stijl en functionaliteit, maar ook een geavanceerde en gebruiksvriendelijke ervaring dankzij de PersonalClick-app. Download vandaag nog de app en ontdek hoe deze een waardevolle toevoeging is voor een zorgeloos gebruik van onze alarmhorloges.

Garantie

Ja, wij bieden geen standaard 12 maanden garantie, maar zelfs een uitgebreide garantieperiode van 24 maanden op al onze producten. Bij Noodhulpknop geloven we sterk in de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten. Deze verlengde garantieperiode is een uiting van ons vertrouwen in de betrouwbaarheid van de producten die wij aanbieden.

Mocht u tijdens de garantieperiode problemen ondervinden met uw product, neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected]. Wij staan klaar om eventuele kwesties op te lossen en u de beste ondersteuning te bieden. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

Wat ben ik maandelijks kwijt aan belkosten?

Wij leveren standaard een Lebara prepaid kaart welke gebruikt maakt van het KPN netwerk. U heeft geen vaste maandelijkse kosten en gebruikt enkel als u belt met het horloge. Gebeld worden kost niets. Hieronder een overzicht van de belkosten. LET OP: Een eigen simkaart plaatsen is ook mogelijk. Simyo werkt niet in het apparaat.

Tarieven binnen- en buitenland (17-12-2023)

 • Mobiel: 0,09 per minuut
 • Vaste lijn: 0,01 per minuut
 • SMS: 0,15 per bericht
 • Mobiel internet: 0,01 per MB
 • Starttarief: 0,15 per gesprek
 • Voicemail (1233): 0,12 per gesprek
Wat is de beste alarmknop voor ouderen?

De keuze voor de beste alarmknop voor ouderen hangt sterk af van de specifieke behoeften en situatie van de hulpbehoevende. Er zijn verschillende soorten alarmknoppen op de markt, elk ontworpen om tegemoet te komen aan verschillende behoeften en voorkeuren. Hier zijn twee veelvoorkomende typen alarmknoppen die populair zijn bij ouderen:

 1. Halsgedragen alarmknop: https://www.noodhulpknop.nl/nhk-pocket.html

  • Voor wie: Dit type alarmknop is geschikt voor ouderen die comfortabel zijn met het dragen van een hanger om hun nek.
  • Voordelen: Het voordeel van een halsgedragen alarmknop is dat het gemakkelijk toegankelijk is en kan worden gedragen zonder het dagelijks leven te verstoren. Het is vaak licht van gewicht en discreet.
  • Overwegingen: Sommige ouderen kunnen echter liever geen sieraden dragen of hebben moeite met het openen van een sluiting, wat belangrijk is om in overweging te nemen bij dit type alarmknop.
 2. Polsgedragen alarmhorloge: https://www.noodhulpknop.nl/alarm-horloges/

  • Voor wie: Een polsgedragen alarmknop is geschikt voor ouderen die liever geen halsketting dragen, maar wel comfortabel zijn met het dragen van een horloge.
  • Voordelen: Een alarmhorloge kan stijlvol en functioneel zijn. Het is gemakkelijk bereikbaar en kan als een normaal accessoire worden gedragen, waardoor het minder opvalt.
  • Overwegingen: Sommige ouderen kunnen echter moeite hebben met het gebruik van een horloge of kunnen het als ongemakkelijk ervaren.

Bij het kiezen van de beste alarmknop is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals persoonlijke voorkeuren, comfortniveau, mobiliteit en eventuele fysieke beperkingen van de persoon die het apparaat zal gebruiken.

U kan altijd met Noodhulpknop overleggen om een weloverwogen keuze te maken die past bij de specifieke omstandigheden en behoeften van de persoon in kwestie. Neem contact op en krijg antwoord binnen 2 uur; [email protected]

Hoe werkt een senioren alarm?

Een seniorenalarm, met een SOS-functie, werkt over het algemeen op een 4G netwerk. Hier is een  beschrijving van hoe een systeem van Noodhulpknop, PersonalClick werkt:

 1. SOS-knop indrukken:

  • Wanneer de drager van het seniorenalarm zich in een noodsituatie bevindt en hulp nodig heeft, drukt hij/zij op de SOS-knop die zich op het alarmapparaat bevindt.
 2. Automatische oproep naar voorgeprogrammeerde nummers:

  • Zodra de SOS-knop wordt ingedrukt, initieert het alarm automatisch een oproep naar vooraf ingestelde noodcontacten. Deze contacten worden vooraf door de gebruiker of de verzorger ingesteld en kunnen familieleden, vrienden, buren, of professionele zorgverleners zijn.
 3. Communicatie met noodcontacten:

  • Zodra een van de voorgeprogrammeerde contacten de oproep beantwoordt, kan de drager van het alarm direct communiceren via het apparaat. Het alarm fungeert als een soort telefoon, waardoor een normaal telefoongesprek kan plaatsvinden tussen de gebruiker en het noodcontact.
 4. Locatie-informatie:

  • Onze moderne seniorenalarmen zijn uitgerust met GPS-technologie, waardoor het mogelijk is om de locatie van de drager te volgen. Dit kan handig zijn in noodsituaties waarin het belangrijk is om de exacte locatie van de persoon te kennen.

Het belangrijkste voordeel van deze seniorenalarmen is dat ze snel en eenvoudig kunnen worden geactiveerd in noodsituaties, waardoor directe communicatie met belangrijke contactpersonen mogelijk is. Het gebruik van voorgeprogrammeerde nummers maakt het systeem flexibel en aanpasbaar aan de individuele behoeften van de gebruiker.

Wat kan jullie product voor ons betekenen?

Een product van Noodhulpknop kan voor u en uw dierbaren een waardevolle toevoeging zijn op het gebied van veiligheid en gemoedsrust. Hier zijn enkele manieren waarop een Noodhulpknop-product van betekenis kan zijn:

 1. Noodhulp in Geval van Ongevallen: Het product biedt een directe SOS-functie waarmee in noodgevallen snel hulp kan worden ingeroepen. Dit is vooral waardevol bij ongevallen, plotselinge gezondheidsproblemen of andere noodsituaties.

 2. Valdetectie en Hulp bij Vallen: Sommige modellen hebben valdetectie, waardoor automatisch hulp wordt ingeroepen als een val wordt gedetecteerd. Dit is essentieel, vooral voor ouderen of mensen met bepaalde gezondheidsrisico's.

 3. 24 Maanden Garantie: Noodhulpknop biedt een uitgebreide garantie van 24 maanden op hun producten, wat getuigt van hun vertrouwen in de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun apparaten.

 4. Flexibele Simkaartopties: U heeft de flexibiliteit om de meegeleverde prepaid simkaart te gebruiken of uw eigen simkaart te plaatsen. Hierdoor kunt u uw bestaande nummer behouden en de kosten naar eigen wens beheren.

 5. Stijlvol Ontwerp: De alarmhorloges hebben een stijlvol ontwerp, wat betekent dat ze niet alleen functioneel zijn, maar ook passen bij diverse outfits en situaties.

 6. Internationale Compatibiliteit: U kunt het product gebruiken met elke simkaart uit Europa, waardoor het handig is voor reizen en internationale situaties.

 7. Snelle en Verzekerde Verzending: Noodhulpknop zorgt voor een snelle verwerking en verzending van uw bestelling, inclusief een Track&Trace-link en verzekering om ervoor te zorgen dat het product veilig bij u aankomt.

 8. Uitstekende Klantenservice: Bij vragen kunt u eenvoudig contact opnemen via e-mail of WhatsApp, en het bedrijf streeft ernaar om binnen 2 uur op werkdagen te reageren.

In het kort kan een Noodhulpknop-product uw veiligheid vergroten, directe hulp bieden in noodsituaties en zorgen voor gemoedsrust voor zowel uzelf als uw naasten.

Wat is de levertijd?

Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en versturen de bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van uw bestelling. Zodra uw pakket ons magazijn verlaat, ontvangt u van ons per e-mail een Track&Trace-link. Met deze link kunt u eenvoudig de status van uw zending volgen en zien wanneer het pakketje bij u thuis wordt afgeleverd.

Wij begrijpen het belang van een snelle en transparante levering. Mocht u vragen hebben over uw bestelling of bezorging, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected]. Wij staan voor u klaar om u te assisteren en uw ervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Zit er een abonnement bij de producten van Noodhulpknop?

Nee, er zit geen abonnement bij de producten van Noodhulpknop PersonalClick. Wij leveren standaard een prepaid simkaart mee, zodat u volledige controle heeft over uw communicatiekosten. U kunt deze simkaart eenvoudig zelf opwaarderen volgens uw behoeften en voorkeuren.

Als alternatief bieden we de mogelijkheid om uw eigen simkaart te plaatsen. Het horloge is compatibel met elke simkaart uit Europa. Hierdoor kunt u gebruikmaken van uw bestaande nummer of gemakkelijk een lokale simkaart aanschaffen tijdens het reizen.

Als u alsnog een abonnement wenst voorzien wij hierin klik hier

Wilt u uw eigen simkaart gebruiken of heeft u specifieke vragen over uw situatie? Neem dan van tevoren contact met ons op via [email protected]. Vermeld daarbij uw situatie, zodat we u optimaal kunnen assisteren en voorzien van de juiste informatie. Wij staan klaar om u te helpen!

Waar kan ik terecht met vragen?

Bij vragen staan wij voor u klaar om u te helpen. U kunt contact met ons opnemen via e-mail op [email protected] of ons een WhatsApp-bericht sturen op 0643255115. Houd er rekening mee dat het WhatsApp-nummer niet bedoeld is om naar te bellen.

Voor telefonisch contact kunt u ons bereiken op 0475-232611. Wij zijn beschikbaar tijdens werkdagen van 10:00 tot 18:00 uur.

Wij streven ernaar om op uw e-mails te reageren binnen 2 uur op werkdagen. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en wij zijn toegewijd om u de best mogelijke service te bieden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of assistentie nodig heeft. Wij helpen u graag!

Hoe wordt het product verzonden?

Wij hechten veel waarde aan de veilige en onbeschadigde levering van onze producten. Daarom verzenden wij al onze producten niet alleen standaard, maar verzekerd door heel de Benelux. Daarnaast maken wij gebruik van hoogwaardig opvulmateriaal om ervoor te zorgen dat uw product in optimale staat bij u aankomt.

Deze zorgvuldige verzendpraktijk is ontworpen om ervoor te zorgen dat u te allen tijde een product zonder fysieke schade ontvangt. Mocht u desondanks problemen ondervinden met de levering of het product zelf, neem dan gerust contact met ons op via [email protected]. Wij zijn toegewijd aan het bieden van een uitstekende service en zullen eventuele kwesties zo snel en efficiënt mogelijk oplossen.

Hoe werkt het Prepaid tegoed?

Wij hebben bewust gekozen om niet met abonnementen te werken, zodat u geen onnodige kosten heeft. Bij uw bestelling leveren wij standaard een Lebara of KPN prepaid simkaart mee. Deze simkaart is perfect compatibel met onze apparaten en biedt een kostenefficiënte oplossing.

Voor het bellen naar het alarmsysteem worden geen kosten in rekening gebracht. Er wordt alleen tegoed gebruikt bij het bellen met het horloge of bij het gebruik van data. Om ervoor te zorgen dat u altijd bereikbaar bent, raden wij aan om een klein prepaid bundeltje van 4 tot 5 euro voor 30 dagen te nemen. Of gebruik een eigen simkaart. Op deze manier zit u nergens aan vast en heeft u toch de flexibiliteit om het horloge te gebruiken wanneer dat nodig is.

Heeft u verdere vragen over het prepaid tegoed of wilt u meer informatie over bundels en kosten? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected]. Wij helpen u graag verder!

Handige links; https://www.kpn.com/prepaid/opwaarderen.htm

Het apparaat is Offline in de app

Als u merkt dat het apparaat offline is in de app, kan dit verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende redenen zijn:

 1. Uitgeschakeld Apparaat: Controleer of het apparaat is uitgeschakeld. Het moet ingeschakeld zijn om verbinding te kunnen maken met de app.

 2. Onvoldoende Beltegoed: Zorg ervoor dat er voldoende beltegoed op het apparaat staat. Als het tegoed op is, kan het apparaat geen verbinding maken.

 3. Apparaat aan de Oplader: Als het apparaat aan de oplader is aangesloten, kan dit de verbinding met de app beïnvloeden. Controleer of het apparaat correct is losgekoppeld van de oplader.

Als na het controleren van deze punten het probleem aanhoudt, neem dan contact met ons op via [email protected]. Wij staan klaar om u te assisteren en ervoor te zorgen dat uw apparaat weer correct verbinding maakt met de app.

Hoe lang gaat de batterij mee?

Afhankelijk van de instellingen is de stand-by tijd maximaal 2- 3 dagen. Aangeraden wordt om het horloge één keer per 24 uur op te laden.

 

Kan ik bellen met het horloge?

Ja, het alarmhorloge van Noodhulpknop PersonalClick biedt de mogelijkheid om telefoongesprekken te voeren. Naast de cruciale SOS-functie waarmee snel hulp kan worden ingeroepen, ondersteunt het alarmhorloge ook de optie om uitgaande oproepen te plaatsen. Dit geeft gebruikers de flexibiliteit om te bellen en bereikbaar te zijn met behulp van het horloge.

De mogelijkheid om te bellen met het alarmhorloge voegt een extra laag van gebruiksgemak toe, waardoor het een veelzijdig hulpmiddel is voor dagelijks gebruik. Als u verdere vragen heeft over de functionaliteiten van het alarmhorloge, staan wij klaar om uw vragen te beantwoorden via [email protected]. Wij helpen u graag verder!

Werkt het product overal?

Ja, het product van Noodhulpknop PersonalClick werkt overal. Onze alarmhorloges zijn ontworpen met de nieuwste technologieën om een betrouwbare werking te garanderen, ongeacht waar u zich bevindt. Of u nu thuis bent, buiten aan het wandelen bent, of zelfs op reis in het buitenland, ons product is ontworpen om overal te functioneren.

Dit zorgt voor een geruststellende en betrouwbare ervaring, waarbij u erop kunt vertrouwen dat het alarmhorloge u de nodige ondersteuning biedt, waar u ook bent. Als u specifieke vragen heeft over de dekking of functionaliteit op een bepaalde locatie, staan wij klaar om uw vragen te beantwoorden via [email protected]. Wij streven ernaar om u altijd de beste service te bieden, waar u ook bent.

Kan ik het product retourneren?

Indien u niet tevreden bent met het product van Noodhulpknop, bieden wij u de mogelijkheid om het product binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. U ontvangt dan het volledige aankoopbedrag terug. Voor gedetailleerde instructies en meer informatie over het retourproces verwijzen wij u naar onze retourneren pagina.

Houd er rekening mee dat de verzendkosten voor de retourzending voor eigen rekening zijn. Wij raden aan om de originele verpakking te gebruiken en ervoor te zorgen dat het product in originele staat verkeert bij het retourneren. Zodra wij het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen wij het aankoopbedrag terugstorten.

Mocht u verdere vragen hebben over het retourneren van uw product, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected]. Wij streven ernaar om u de best mogelijke service te bieden en uw feedback serieus te nemen.

Zijn er extra kosten buiten de aanschaf?

Nee, buiten de aanschaf van het horloge en eventueel het maandelijkse abonnement worden er NOOIT extra kosten in rekening gebracht.

Wat gebeurt er als de SOS-knop wordt ingedrukt op een personenalarm?

Wanneer de SOS-knop wordt ingedrukt, wordt een vooraf ingestelde lijst met contactpersonen geïnformeerd over de noodsituatie. 

Voor wie is personenalarmering geschikt?

Personenalarmering is geschikt voor een breed scala aan mensen, met name ouderen die zelfstandig willen blijven wonen, mensen met gezondheidsproblemen, of anderen die behoefte hebben aan snelle hulp in noodsituaties.

Contactgegevens
Neem contact op
Verstuur
*Verplichte velden