• Lorem ipsum

Wie Zijn Wij?

Noodhulpknop.nl is uw toegewijde partner in personenalarmering met geavanceerde GPS-technologie, SOS-functionaliteit, medicatieherinneringen en valdetectie. Met het Nederlandse merk PersonalClick bieden wij onze producten aan in België, Nederland en Duitsland. Wij begrijpen dat veiligheid en gemoedsrust van onschatbare waarde zijn, en daarom streven we er dagelijks naar om uw leven en dat van uw dierbaren te beschermen. Met jarenlange ervaring in de branche zijn wij gepassioneerd over het bieden van hoogwaardige en betrouwbare oplossingen die de kwaliteit van leven verbeteren.

 

Onze Toewijding aan Uw Veiligheid

Bij Noodhulpknop gaan we verder dan alleen het verkopen van producten. Wij zorgen ervoor dat al onze apparaten gebruiksklaar en verzekerd bij u worden afgeleverd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over ingewikkelde installaties of onverwachte situaties. Uw gemoedsrust is onze hoogste prioriteit, en we ontzorgen u volledig, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is: het leven zelf.

 

Onze Oplossingen

Onze producten zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en veiligheid. Of u nu een senior bent die zelfstandig wil blijven wonen of iemand met speciale zorgbehoeften, onze personenalarmeringssystemen bieden de volgende functies:

 

  • GPS-locatie: We bieden real-time GPS-locatie, zodat u altijd weet waar u bent, waar u ook bent.

 

  • SOS-knop: Met één druk op de knop kunt u direct contact maken met de geïnstalleerd alarmnummers.

 

  • Medicatieherinneringen: Onze systemen kunnen u eraan herinneren om uw medicatie op tijd in te nemen, zodat u uw gezondheid optimaal kunt beheren.

 

  • Valdetectie: Wij zorgen voor snelle hulp als u onverhoopt valt, zelfs als u niet in staat bent om zelf hulp in te roepen.

 

Uw Communicatiekanalen

Wij begrijpen dat bereikbaarheid cruciaal is, vooral in noodgevallen. Daarom bieden wij meerdere kanalen om contact met ons op te nemen:

 

  • E-mail: Stuur ons een e-mail op [email protected] en ontvang binnen 2 uur tijdens onze openingstijden een reactie.

 

  • Live Chat: Chat direct met onze vriendelijke medewerkers via onze live chat op onze website.

 

  • WhatsApp: Stuur ons een bericht op WhatsApp voor snelle en handige communicatie.

 

  • Telefonisch: Bel ons op 0475-232611 om direct met ons team te spreken. Zijn wij even niet bereikbaar? Laat dan een duidelijke voicemail achter en wij bellen u zsm terug.

Waar geloven wij in?

Wij geloven in service! Ja, dat is inderdaad een heel ‘’standaard’’ begrip, maar bij ons noemen we dan sublieme service! Al onze producten doorstaan een uniek en persoonlijk installatieproces, waardoor u het product thuis meteen kan gebruiken. Daarnaast doen wij over een eventuele reparatie niet moeilijk. Binnen de garantietermijn van 24 maanden ontvangt u ná het melden van het defect binnen 3 werkdagen een nieuw product of wordt het product gerepareerd. Géén lange wachttijden. Deze service is terug te zien aan onze Google Reviews. Wij worden beoordeeld met 4.7 sterren en daar zijn we trots op!

Bij Noodhulpknop staan we altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, ondersteuning te bieden en ervoor te zorgen dat uw veiligheid en welzijn voorop staan.

Wij zijn er trots op dat we deel uitmaken van uw veiligheid en gemoedsrust. Kies Noodhulpknop en laat ons u helpen een veiligere en zorgeloze thuis verblijf te creëren.